Real food that keeps you going.

PROBAR® is een merk op het gebied van gezonde, effectieve en vooral smaakvolle sportrepen en snacks. Deze zijn stuk voor stuk ontwikkeld op basis van gecertificeerd biologische ingrediënten, speciaal voor actieve mensen. Het van oorsprong Amerikaanse merk biedt een keuze uit (maaltijdvervangende) repen en snacks die gebruikt worden voorafgaand aan, tijdens en na (duur)sport activiteiten.

Concept.

In januari daarentegen worden altijd goede sport voornemens gecreëerd. Maar waarom? Meestal door de ongezonde levensstijl van de afgelopen maanden waar notabene de feestdagen met pepernoten, speculaas, boterstaven en liters alcohol van december ook nog eens bij komt. Het is lekker, maar dat is een Probar® ook! Echt voedsel van noten, granen en gezonde producten die niet onder doen aan normale lekkernijen.

Echt voedsel van noten, granen en gezonde producten die niet onder doen aan normale lekkernijen. Dat is waar PROBAR® voor staat.

Uitwerking van middelen.

PROBAR® is speciaal ontwikkeld voor mensen die kwaliteitseisen stellen aan hun voeding. Het is een merk dat erg populair is in de kanalen van intensieve (duur)sportactiviteiten zoals hardlopen, wielrennen, mountainbiken, schaatsen en andere duursporten waarbij veel energie vereist is. Hierdoor hebben we een abri, posters en advertentie ontwikkeld met als uitgangspunt duursport: “Reel Food That Keeps You Going”.

Bellen is sneller!