Freixenet meets Grafisch Lab

Freixenet is ’s werelds beroemdste cava, vooral bekend van de karakteristieke zwarte ‘Cordon Negro’ fles. Al jaren is Freixenet wereldwijd de nummer 1 op het gebied van cavawijnen. Ook in Nederland is Freixenet de grootste en meest bekende mousserende wijn.

Freixenet is afkomstig uit het wijngebied Penedès Alta en Media ten noordwesten van Barcelona. De lichtsprankelende wijnen hebben 12% alcohol.

Life is to be enjoyed, isn’t it? That’s how we feel, maybe because we live in such a beautiful part of Spain – Freixenet, Barcelona

Freixenet is ondergebracht bij A Brand New Day, A Brand New Day is een 100% onafhankelijke spirits-company in Nederland. Ze richten zich vanuit een eigen visie op brand building, marketing en verkoop van internationale topmerken op de Nederlandse drankenmarkt. Vanuit hen is gevraagd om de aankomende jaren de marketing uitingen van Freixenet te verzorgen.

We hebben er ontzettend veel zin in om voor zo’n mooi merk te werken en proosten, uiteraard met Freixenet, op een mooie samenwerking.

Bellen is sneller!