Wat we doen.

Wij zijn experimentele denkers in een digitaal tijdperk waarbij we in ons lab onze kennis en creativiteit samensmelten tot buitengewone ervaringen.

We zijn gespecialiseerd in merkbeleving, design en marketing op het gebied van off- en online middelen. Daarnaast creëren we website’s evenals content creatie zoals copy, fotografie en animatie. We werken aan projecten van startende of grote nationale opdrachtgevers.

NEEM CONTACT OP

Creativiteit.

Door ons grote netwerk met creatieven kunnen wij de behoefte van onze opdrachtgevers vervullen op het gebied van …

Copy

Als bedrijf wil je natuurlijk dat jouw boodschap goed en correct wordt geformuleerd. Of dit nu in beeld of tekst terug komt, het draait allemaal om het juist overbrengen van de boodschap naar je doelgroep. Voor zowel retail als business to business hebben wij enthousiaste letter-liefhebbers en woord-scrabbelaars die beter kunnen schrijven dan praten.

Design

Design zit diep genesteld in ons DNA en is de absolute kern van ons vermogen. Het gaat verder dan alleen creativiteit, juist het stapje verder gaan waar andere bureaus genoegen nemen is iets waar wij ons in kenmerken. Meedenken en creatief naar oplossingen zoeken kan voor een opdrachtgever het verschil maken.

DTP

Het is meer dan alleen de puntjes op de i’s en de streepjes door de t’s zetten, er wordt geperfectioneerd met een kapitaal G. Het kritisch kijken naar werk onder elkaar is bijna een sport en zo ook een drijfveer om alles tot in detail uit te werken. We zorgen er voor dat het design op je monitor er ook zo uit ziet op papier en dankzij nauw contact met drukkerijen kunnen wij de beste kwaliteit garanderen.

12
CREATIEVEN
7
FOTOGRAFEN
4
PROGRAMMEURS
4
DTP-ers

Ontwikkeling.

We zorgen er voor dat het vanaf de eerste potloodschets t/m het ontwikkelingsproces, dat het klopt.

Beeldbewerking / CGI

De grens tussen fotografie en CGI wordt steeds dunner en de mogelijkheden blijven zich uitbreiden. Waar voorheen meerdere foto’s van een product geschoten moesten worden is nu een digitale versie voldoende om alle perspectieven te generen. Het manipuleren van beelden is vandaag de dag geen ongewone bezigheid en onze laboranten bijten zich graag vast in de details.

Social Media / Content Creatie

Als merk wil je de juiste exposure via de Social Media kanalen om je directe doelgroep te bereiken, echter ontbreekt vaak de tijd om die content te generen. Dat kan gaan om het schrijven van een product, beeldmateriaal creëren of inhaken op een actualiteit. Wij zorgen ervoor, ism met jou, wanneer en wat er gepubliceerd wordt. Heb jij de volgende “Social Media Award” in huis?

Ontwikkeling websites

Complete zinnen met codering is poëzie van het digitale tijdperk. Het schrijven van codes voor het ontwikkelen van een complete website of landingspagina is een ingewikkelde taal waar wij onze beste talenknobbels mee laten stoeien. Ook wanneer de website ‘live’ staat bieden wij ondersteuning en verzorgen Back End waar nodig.

Wil je met ons samenwerken?

Bellen is sneller!