Identiteit bepalen.

BLNQ is dé sparringsexpert voor organisaties en hun mensen voor wat betreft het bewust omgaan met talent; Talent Management. De focus hierbij ligt op de toegevoegde waarde die mensen vanuit hun eigen unieke talenten leveren aan de gewenste output van de organisatie. Met deze visie werd aan ons gevraagd om een identiteit te ontwikkelen die daar bij aansloot.

BLNQ, (uit)blinken, een ruwe diamant.

Diamant, de metafoor voor het ontwikkelproces dat mensen doorlopen. Ruwe diamanten wordt gevormd door druk. Diep in de aarde vanuit koolstof onder langdurige, hoge druk. Door het slijpen wordt een diamant de prachtige steen die wij kennen. Met al zijn facetten schitterend. Het slijpen is ambacht. Het ambacht van doen inzien, laten ervaren, van leren.

 

De diamant wordt nog mooier door het dragen. Glans ontstaat door wrijving. De wrijving van het ´dagelijks leven´ en de interactie met je omgeving. Met die kernwaarden hebben we de identiteit kunnen creëren.

De manager van vandaag staat voor een pittige uitdaging. Veranderingen volgen elkaar snel op. Scherp zien, slim kiezen en adequaat doorpakken is in de organisaties van morgen een repeterend proces. Daar zijn betrokken en bevlogen mensen én hun talenten voor nodig.

Wil jij ook nieuwe branding? Neem dan contact met ons op!

Bellen is sneller!